Leef je volle potentieel!

Verlang je ernaar om weer plezier en voldoening in je werk te vinden? En te doen waar je echt goed in bent?

Je bent ambitieus, gedreven en wilt het beste uit jezelf halen en herken je dit?

 • Je wordt niet meer uitgedaagd in je werk, alles doe je op routine en de automatische piloot. Ja maar zo wil je niet doorgaan tot je pensioen.. Je bent het plezier in je werk kwijtgeraakt en het kost ontzettend veel energie om jezelf iedere dag weer te motiveren om je beste beentje voor te zetten. 

 • Je loopt op je werk vaak tegen het gedoe aan, het lijkt wel alsof ze je niet willen begrijpen. Inmiddels neem je jouw werkzorgen mee naar huis, dat is niet bepaald bevorderend voor de sfeer thuis. 

 • Je merkt aan alles dat je niet (meer) goed op je plek zit, er zit zoveel meer in jou dan dat je kunt laten zien. Maar ja, wie zit er op jou te wachten. Is er nog wel een goede plek te vinden eigenlijk enne 'misschien ben ik wel te oud om echt iets anders te doen'. Trouwens, de hypotheek moet wel betaald worden. Alles wegrationaliserend ga je door in een rol die gewoon niet meer bij je past.

 • Je voelt dat je stilstaat en aangezien het leven en de tijd door raast voelt dat alsof je jouw beste jaren aan het verkwanselen bent. 

 • Ondertussen weet je niet meer waar je blij van wordt, je voelt je in een neerwaartse spiraal getrokken. Je vraagt jezelf steeds vaker af waar je nu eigenlijk goed in bent. Het knaagt aan je zelfvertrouwen

Hoe zou het voor je zijn als je weer vol drive bezig kunt zijn met die activiteiten waar je hart sneller van gaat kloppen. Als je leert:

 • Bewust keuzes te maken die passen bij wat jij nodig hebt, bij jouw talent. Zodat jij weer fluitend naar je werk gaat en 's avonds voldoende energie over hebt om ook nog leuke dingen te doen.

 • Waar jij van nature goed in bent en waar je energie en voldoening van krijgt. Als je leert hoe jij jouw talenten nog meer kunt ontwikkelen en actief in je dagelijkse praktijk kunt inzetten, zodat jouw werkgeluk en voldoening omhoog schieten.

 • Om vanuit jouw unieke kracht te leven, zodat je jouw geluk maximaliseert en het allerbeste leven leidt.

 • Om bij te dragen en verschil te maken op een manier die past bij jou, zodat jouw enthousiasme en drive aanstekelijk is voor de mensen op jou heen. 

 

 

Jouw persoonlijke succesformule!

 

Door deelname aan het 4 maanden programma 'Leef jouw volle potentieel' leer je in korte tijd om jouw eigen persoonlijke succesformule te vinden. En niet alleen vinden hé..., ook te implementeren, zodat je weer vol passie en drive jouw beste leven leeft.

 

In een traject van 6 sessies leer ik jou om vanuit jouw kracht, vol drive aan de slag te gaan.


Inhoud programma (4 maanden): 'Leef je volle potentieel'.

 • Combinatie van theorie met jouw praktijk: op maat voor jou!;
 • Een individuele kick-off sessie van 2 uur;
 • Vijf individuele coaching sessies van elk 1,5 uur;
 • Tussentijds contact via mail en whatsapp, waardoor jij 'on track' blijft;
 • Assessment StrengthFinder, inclusief uitgebreide analyse en een e-book;
 • Gepersonaliseerde talenten mok;
 • Voorbereidingsopdrachten.

Het programma duurt bewust 4 maanden om zo de theorie echt in jouw eigen praktijk te borgen. Door de tussentijdse opdrachten en het persoonlijk contact, zorgen we ervoor dat het resultaat van dit programma veel effectiever is, dan wanneer we bijvoorbeeld 1 volle dag aan de slag zouden gaan.

Aan het eind van dit programma ben jij in staat om:

 • Bewust jouw talenten in te zetten zodat jij jouw werkplezier en geluk maximaliseert.
 • Jouw persoonlijke samenwerking, communicatie en leiderschap stijl te optimaliseren, zodat jij het gedoe de baas kunt zijn.
 • Jouw volle potentieel te leven en daarmee weer de uitdaging in je baan te pakken.

En 'last but not least': Jij bent vol zelfvertrouwen, je kent jezelf weer goed en kunt vanuit die plek de beste keuzes maken.

Investering:

Dit programma vergt natuurlijk een investering in tijd. Naast de sessies en bijbehorende opdrachten vergt dit programma ook voorbereiding. Hou rekening met 2 uur voorbereidingstijd per sessie, waarvan je een flink deel tijdens je werk kunt oppakken.

De financiële investering is Euro 1.297,00 exclusief BTW.

Betalen in 2 termijnen van Euro 674,00 exclusief BTW is eveneens mogelijk.

 

Note: Voor particulieren is de genoemde investering inclusief BTW.

Waarom met mij?

Ik heb meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring op General Management niveau en heb daarnaast veel kennis op gedaan op het gebied van leiderschap. Ik ben onder andere gecertificeerd Gallup Certified Strengths Coach. In deze 20 jaar heb ik alle mogelijke praktijksituaties meegemaakt waardoor ik jouw taal spreek. Mijn theoretische coaching kennis in combinatie met mijn leiderschap ervaring zorgen ervoor dat het geleerde ook daadwerkelijk werkt in de praktijk van alledag. We weten allebei dat theorie en praktijk ver uit elkaar kunnen liggen en dat maakt mijn ervaring op beide vlakken zo waardevol voor jou.

Verder ben ik gewend om met sterke persoonlijkheden om te gaan. Ik ben er zelf ook een. Je blaast mij niet omver, ik durf het aan om tegengas te geven als dat voor jouw groei en ontwikkeling nodig is. Met veel humor en een lach staat jouw groei voorop!

 

Wat zeggen anderen?

Mijn grootste uitdaging was om keuzes durven te maken in het werk dat ik nu doe. Als je te veel verschillende taken hebt dan zie je door de bomen het bos niet meer. Waar heb ik nu het meeste plezier in. 

Dankzij onze samenwerking heb ik nu helder waar ik het meeste plezier aan beleef in mijn baan. Ik voel me zelfverzekerder. Waardoor ik nu zeker weet welke richting ik op wil. 

Esther is zeer betrokken, warm en kundig. Ze neemt de tijd om je te leren kennen doordat ze goed luistert en de juiste vragen stelt. Ze steunt je door goede adviezen te geven bij het omgaan van teleurstellingen, frustratie of angst die je ervaart wanneer je wensen uit wil spreken tegenover anderen. Ze kan precies aangeven welk talenten je kunt inzetten maar ook welke een valkuil kunnen zijn in je werk. Haar sessies zijn verhelderend en zorgen er altijd voor dat je met genoeg inspiratie en een goed gevoel weer de deur uitgaat. Je krijgt veel meer vertrouwen in jezelf, Esther kan je laten stralen. Het mooie is dat zij hier ook zichtbaar van geniet. 

Het traject met Esther is een hele goede investering in jezelf. Hierna durf ik te gaan staan voor waar ik in geloof en dat uit te dragen. Ik kan aan de hand van je talenten veel makkelijker keuzes maken omdat ik nu veel beter weet waar ik energie van krijg en wat energie kost in m’n baan. Het gaat erom dat je met plezier naar je werk gaat of voor jezelf gaat beginnen. In iedere geval ben je in staat om de juiste keuzes te maken die bij jou talenten passen. Het (h)erkennen van je talenten is de eerste stap naar meer zelfvertrouwen in wie je bent. Je bent uniek en goed zoals je bent. 

Ingrid

***

Esther heeft mij laten inzien dat ik niet iets hoef te ontwikkelen/leren wat ik niet heb of kan. Zij heeft mij geleerd om datgene waar ik goed in ben nog effectiever in te zetten, zodat ik in staat ben het hoogste rendement uit mezelf te halen, wat een positieve werking heeft voor de ander/ organisatie. De inzichten die ik heb gekregen hebben er o.a. voor gezorgd dat ik meer plezier in mijn werk en mijn dagelijkse bezigheden heb, passende keuzes kan maken, fouten mag maken en accepteren, mijn werk effectiever kan indelen en uitvoeren. Kort gezegd, ik ben in staat mijzelf weer te coachen en te leiden. Ik gun iedereen Esther als coach. Esther coacht rechtvaardig, eerlijk, met veel talent en humor.

Birgit

*** 

Ik wist ongeveer wel wat mijn kwaliteiten zijn maar het was heel onduidelijk voor me hoe ze nu juist te gebruiken. Ik stelde al een tijdje die vragen aan mezelf en toen kwam ik Esther Loorbach tegen. Esther wist me heel duidelijk hierin te begeleiden en me exact de juiste middelen aan te reiken om hier voor mij duidelijkheid in te scheppen. Ik raad iedereen aan met Esther samen te werken. Ze weet exact hoe jouw eigen verhaal in combinatie met jouw eigen unieke kwaliteiten een weg aan te leggen naar succes. Ik ben super dankbaar!

Johnny

 ***

Ik heb een aantal coachingsessies gehad met Esther. Zij heeft de methode van Gallup strength finder gebruikt om samen met mij een verdiept beeld te krijgen van mijn talenten.

Ik heb de samenwerking met Esther als zeer prettig ervaren dankzij haar verbindende manier van coachen, spiegelen en prikkelen. Ik beveel Esther dan ook van harte aan! 

Barbara

 ***

Esther weet zich bijzonder snel in te werken in organisaties die in beweging zijn. Ze denkt strategisch en is een echte sparringpartner voor het management. Ze communiceert daadkrachtig en weet hoe ze teams in beweging krijgt. Haar praktijkervaring stelt Esther in staat om prioriteiten te stellen en complexe uitdagingen op te lossen.

Geert

 ***

 

Veel gestelde vragen:

 • Mijn situatie is net wat anders dan hierboven geschetst, maar ik heb wel interesse. Neem alsjeblieft even contact met me op en dan plannen we vrijblijvend een Skype sessie in. We bekijken dan samen jouw persoonlijke situatie en op dit programma specifiek voor jou van toegevoegde waarde is.
 • Hoeveel tijd neemt dit traject in beslag? Het succes van dit programma wordt voor een groot deel bepaald door de tijd die jij erin steekt. Naast de sessies die 1,5 uur duren (met uitzondering van de kick-off) kost ook de voorbereiding en natuurlijk het geleerde in praktijk brengen tijd. Omdat je het geleerde integreert in je activiteiten, levert deze gebruikte tijd echter direct resultaat op. Hou in ieder geval rekening met 2 uur tijdinvestering per sessie aan voorbereiding.

Contact: +31 6 24288333 | estherloorbach@impact-helden.nl | Adres: Oostvoornestraat 8, 2729 DC Zoetermeer