Kraak je talentencode,

Jouw sleutel tot plezier, voldoening en succes in je werk!

Verlang je ernaar om fluitend naar je werk te gaan? En verlang je ernaar dat je vol zelfvertrouwen jouw eigen unieke kracht kunt benutten? Wil je graag het allerbeste uit je werk-leven halen en met vol energie en plezier aan de slag te zijn, zonder dat je dat moeite kost? Wil jij aan het roer van jouw werk-leven staan? 

 

Je bent ambitieus, je wilt het beste uit je leven halen en van toegevoegde waarde zijn en herken je dit?

 • Je hoort het zo vaak om je heen ‘doe werk dat bij je past’, ‘benut je talenten’. En jij vraagt je af ‘ja maar hoe dan’ , ‘waar ben ik eigenlijk goed in’, ‘wat past bij mij’. Inmiddels twijfel je aan je eigen capaciteiten en voel je je onzeker;
 • Je baalt van je situatie op het werk, de onderlinge sfeer is niet goed, de samenwerking gaat niet lekker en je botst regelmatig met andere collega’s en/of je manager. Het lijkt wel alsof ze je niet willen begrijpen. Je werk trekt alle energie uit je weg, zodat je ’s avonds vaak lamlendig op de bank zit en denkt ‘is dit het nou’; 
 • Je bent ooit je studie en soort functie ingerold en steeds vaker vraag je jezelf af of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt. Je voelt dat je op een soort van kruispunt terecht bent gekomen, zoveel keuzes en mogelijkheden. Maar ja, de hypotheek moet ook betaald worden. Het verlamt je om in actie te komen en ondertussen raast het leven gewoon door; 
 • Je weet gewoon dat er veel meer in jou zit dan dat er nu uitkomt. Je doet je werkzaamheden uit routine of omdat ze nu eenmaal moeten en je doet veel te veel activiteiten waar je echt geen energie van krijgt.

 

 

 

 

 

Jij bent uniek.

Jij bent krachtig.

Ervaar je potentieel.

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Zelfvertrouwen een flinke boost krijgt omdat je niet alleen inziet wat jouw potentieel is, je ziet ook hoe jij positief kunt bijdragen aan je werk zodat je echt van betekenis kunt zijn;
 • De sleutel hebt van jouw werkplezier, voldoening en succes. Je weet waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Nu kun je jouw talenten gaan ontwikkelen en actief dagelijks, zodat je echt fluitend naar je werk gaat;
 • Privé lekker in je vel zit, júíst omdat je in je werk lekker in flow bent.
 • Niet meer hoeft te verlangen naar het weekend omdat je het iedere dag van de week naar je zin hebt, zodat het weekend een extra toevoeging op een heerlijk leven is. De spreekwoordelijke kers op de slagroom. 

Ik neem jou graag mee in de wondere gave wereld van talent, van jouw unieke kracht.

En daarom gaan we 15 november 2019 jouw talenten code kraken, zodat je veel meer plezier, voldoening en succes in je werk kunt gaan ervaren. Voorafgaand aan deze dag maak jij het uitgebreide StrengthFinder assessment waarmee we jouw top 13 talenten in kaart brengen.

Tezamen met de voorbereidingsopdrachten ben jij klaargestoomd om op 8 november echt een de slag te gaan met jouw oneindige potentieel.

Hoe gaaf is dat!

Hoe ziet de kraak je talenten-code eruit?

 • StrengthsFinder assessment ** inclusief een uitgebreide analyse die jouw top 13 talenten in kaart brengt; 
 • Het ontdek je sterke punten e-book van Don Clifton, de grondlegger van de sterke punten benadering;
 • Voorbereidingsopdrachten om jou klaar te stomen voor 15 november;
 • Workshop van 10.00 – 17.00 uur (in Zoetermeer);
 • Lunch, koffie en/of thee;
 • En nog veel meer…

** Het StrengthFinder assessment is een wetenschappelijk onderbouwd en bewezen assessment die inmiddels door meer dan 20 miljoen mensen over de hele wereld is gemaakt. Het brengt jouw unieke potentieel naar boven (geen IQ test) die jou helpt om jouw sterkten te ontwikkelen. Met decennia lang wetenschappelijk onderzoek is inmiddels bewezen dat mensen die dagelijks hun sterke punten kunnen inzetten tot 3 x meer een uitstekende kwaliteit van leven leiden. 

Aan het einde van de workshop dag:

 • Ken je jouw enorme potentieel en heb je de sleutel om fluitend naar je werk én weer voldaan naar huis te gaan
 • Weet jij hoe je jouw unieke kracht in praktijk kunt brengen zodat je ontspannen succesvol kunt zijn; 
 • Ken je jouw kracht én je valkuilen, zodat je veel fijner kunt samenwerken;
 • Heeft je zelfvertrouwen een boost gekregen en
 • Heb je de moed en de energie om die keuzes te maken die echt passen bij wie jij bent.

Ik garandeer jou dat jij met enorm veel enthousiasme en plezier naar huis gaat en dat je hebt ervaren hoe makkelijk het is om de beste versie van jezelf te zijn, zodat je de regie kunt nemen over jouw werkgeluk. 

Investering:

Heel eerlijk, de waarde van het leren kennen van je talenten is niet in geld uit te drukken. En met alles wat ik je geef zou deze workshop eigenlijk het driedubbele in prijs mogen kosten. Echter, het is mijn missie om deze dag zo laagdrempelig mogelijk te maken, zodat jij jezelf dit mooie cadeau kunt gunnen.

 

Jouw investering is slechts  Euro 197,00 als jij je voor 31 oktober aanmeldt, hierna bedraagt de investering Euro 247,00.

En als je gezellig met z’n tweeën komt, dan betaalt de 2e deelnemer slechts Euro 147,00 voor 31 oktober, hierna is de investering Euro 197,00.

 

De genoemde bedragen zijn exclusief BTW voor bedrijven en inclusief BTW voor particulieren.

 

**

Everybody has their own strengths and weaknesses and it’s only when you accept everything you are - and aren’t - that you will truly succeed.

 

**

De workshop wordt met een dikke 9 gewaardeerd; een samenvatting uit de reacties:

 • Mijn verwachtingen zijn zelfs overtroffen. Voel me gesterkt in wie ik ben en ook wie ik niet ben en dat ik mijn werk daarop kan aanpassen. Ik verwachtte wel meer inzicht maar niet dat ik er zoveel energie van zou krijgen.
 • Met name de discussies na de oefeningen zijn leerzaam omdat het voor mij daarmee tastbaar wordt.
 • Ik vond het wel spannend in het begin maar al gauw merkte ik dat ik met gelijkgestemden was en dat maakt het makkelijker.
 • Fijne groepsgrootte.
 • Beter inzicht in mijn talenten, praktijkvoorbeelden geven ook echt een beter beeld.
 • Ik vond het heel fijn om de hele tijd direct feedback te krijgen op mijn talenten waar je direct wat mee kan, welke acties kan je doen, welke valkuilen etc. Geeft energie en zin om ermee verder te gaan!
 • Het was goed om op een positieve manier bezig te zijn met m'n talenten, hoe kan ik ze inzetten en waar ga ik in de overdrive, maar ook hoe ik daar weer uit kom. 
 • Direct van start, zelfs de voorstelronde was in het kader van talenten.

**

Vóór de workshop was mijn grootste uitdaging vooral mezelf en mijn acties begrijpen. Al stond ik daar eerder niet vaak bij stil, vragen dwaalde zo af en toe wel rond in mijn hoofd.

Het meest waardevol aan onze samenwerking vind ik de tijd die Esther investeert in haar deelnemers, zowel in haar voorbereiding als tijdens de workshop. Dit resulteert in een workshop waarin je de diepte in kan gaan. De veilige sfeer maakt dat je ook echt durft mee te doen.

Ik vind deze workshop echt een aanrader omdat je in een dag (en wat voorbereiding vooraf) in een prettige omgeving niet alleen je talenten leert kennen, maar ook wat dat voor jou als persoon betekent en hoe je ze kan inzetten.

Simone Crince, juni 2019. 

**

 

**

Achieving synergy, to best involve all and everything around you - what a tremendous challenging aim it is.

To improve, most people focus on things that are not going well and want to fix those, even if they remain poor compared to others. 

Esther makes use of Gallup Strength Finder theory and puts positive psychology into practice: 

to first understand each person's strenghts and to further develop those strenghts (and avoid overdrive of talents). A good way to create and to maintain a "fearless organization", if you dare ;).

The one-day workshop with Esther Loorbach was a great and fun way to consciously start working to a next level.

Looking forward to have this workshop with my entire (small) team!

If you really want to use positive psychology in your life, talk to Esther.

Esther Zonnenberg, juni 2019

**

Waarom met mij?

 

Ik heb meer dan 20 jaar senior leidinggevende ervaring en daarnaast veel kennis opgedaan op het gebied van leiderschap, verandermanagement en bedrijfskunde. 

 

Naast een flinke portie levenservaring heb ik in deze 20 jaar alle mogelijke praktijksituaties meegemaakt waardoor ik jouw taal spreek. Mijn theoretische coaching kennis in combinatie met praktijkervaring zorgen ervoor dat wat jij leert ook daadwerkelijk werkt in de praktijk van alledag. 

 

Tevens ben ik gecertificeerd StrengthFinder coach via de Gallup organisatie, ik help jou te groeien op basis van jouw natuurlijke kracht. 

 

Tot slot ben ik optimistisch, positief en heb ik de drive om samen met jou te gaan voor jouw succes. Met veel humor en een lach staat jouw groei voorop!

 

Wat zeggen anderen?

... Esther heeft mij laten inzien dat ik niet iets hoef te ontwikkelen/leren wat ik niet heb of kan. Zij heeft mij geleerd om datgene waar ik goed in ben nog effectiever in te zetten, zodat ik in staat ben het hoogste rendement uit mezelf te halen, wat een positieve werking heeft voor de ander/ organisatie. De inzichten die ik heb gekregen hebben er o.a. voor gezorgd dat ik meer plezier in mijn werk en mijn dagelijkse bezigheden heb, passende keuzes kan maken, fouten mag maken en accepteren, mijn werk effectiever kan indelen en uitvoeren. Kort gezegd, ik ben in staat mijzelf weer te coachen en te leiden. Ik gun iedereen Esther als coach. Esther coacht rechtvaardig, eerlijk, met veel talent en humor...

 

... Ik wist ongeveer wel wat mijn kwaliteiten zijn maar het was heel onduidelijk voor me hoe ze nu juist te gebruiken. Ik stelde al een tijdje die vragen aan mezelf en toen kwam ik Esther Loorbach tegen. Esther wist me heel duidelijk hierin te begeleiden en me exact de juiste middelen aan te reiken om hier voor mij duidelijkheid in te scheppen. Ik raad iedereen aan met Esther samen te werken. Ze weet exact hoe jouw eigen verhaal in combinatie met jouw eigen unieke kwaliteiten een weg aan te leggen naar succes. Ik ben super dankbaar!...

 

... Ik heb de samenwerking met Esther als zeer prettig ervaren dankzij haar verbindende manier van coachen, spiegelen en prikkelen. Ik beveel Esther dan ook van harte aan! ...

 

... Esther denkt strategisch en is een echte sparringpartner voor het management. Ze communiceert daadkrachtig en weet hoe ze teams in beweging krijgt...

 

... Esther is een uitermate goede coach, toegewijd aan de ontwikkeling van anderen...

Contact: +31 6 24288333 | estherloorbach@impact-helden.nl | Adres: Oostvoornestraat 8, 2729 DC Zoetermeer