Compliment people. Magnify their strengths, not their weaknesses.

Gratis sparring sessie

 

Door inzicht te krijgen in jezelf en te zien hoe jij het beste uit jezelf kunt halen en al het gedoe de baas kunt zijn, zet je direct een stap in de goede richting. 

 

 

 

 


Ben jij een ambitieuze en gedreven leidinggevende of professional en herken je dit?

 

  • Je weet niet meer waar je goed in bent en waar je blij van wordt.
  • Je twijfelt welke richting je op moet gaan. Blijven, andere baan. Hoe wordt je nu toch weer gelukkig in je werk. Ondertussen raast het leven door.
  • Je neemt je iedere dag weer voor om het beste van je werkdag te maken, maar iedere keer loop je tegen dezelfde muur op. Werken is een soort van gevecht geworden, je sleept jezelf naar je werk en zit 's avonds uitgeblust op de bank.

Hoe zou het voor je zijn als:

Als jij weer aan het roer staat van je eigen werk-geluk. Fluitend naar je werk en ook weer fluitend naar huis omdat je zo'n voldaan gevoel hebt. Vol enthousiasme en pit het beste uit jezelf halen en werkelijk bijdragen aan de organisatie. Jouw toegevoegde waarde leven.

 

****

 

In een praktijkgerichte sessie gaan we samen in op jouw persoonlijke situatie en geef ik je een aantal concrete oplossingen, zodat jij de koers van jouw werkgeluk weer kunt terugpakken.

Twee keer per maand selecteer ik maximaal 3 mensen voor een dergelijke coaching sessie. 

Als je een van de gelukkigen wilt zijn, dan kun jij je via onderstaande knop aanmelden.

Waarom met mij?

Ik heb meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring op General Management niveau en heb daarnaast veel kennis op gedaan op het gebied van leiderschap. Ik ben onder andere gecertificeerd Gallup Certified Strengths Coach. In deze 20 jaar heb ik alle mogelijke praktijksituaties meegemaakt waardoor ik jouw taal spreek. Mijn theoretische coaching kennis in combinatie met mijn leiderschap ervaring zorgen ervoor dat het geleerde ook daadwerkelijk werkt in de praktijk van alledag. We weten allebei dat theorie en praktijk ver uit elkaar kunnen liggen en dat maakt mijn ervaring op beide vlakken zo waardevol voor jou.

Verder ben ik gewend om met sterke persoonlijkheden om te gaan. Ik ben er zelf ook een. Je blaast mij niet omver, ik durf het aan om tegengas te geven als dat voor jouw groei en ontwikkeling nodig is. Met veel humor en een lach staat jouw groei voorop!

Wat zeggen anderen?

... Esther heeft mij laten inzien dat ik niet iets hoef te ontwikkelen/leren wat ik niet heb of kan. Zij heeft mij geleerd om datgene waar ik goed in ben nog effectiever in te zetten, zodat ik in staat ben het hoogste rendement uit mezelf te halen, wat een positieve werking heeft voor de ander/ organisatie. De inzichten die ik heb gekregen hebben er o.a. voor gezorgd dat ik meer plezier in mijn werk en mijn dagelijkse bezigheden heb, passende keuzes kan maken, fouten mag maken en accepteren, mijn werk effectiever kan indelen en uitvoeren. Kort gezegd, ik ben in staat mijzelf weer te coachen en te leiden. Ik gun iedereen Esther als coach. Esther coacht rechtvaardig, eerlijk, met veel talent en humor...

 

... Ik heb de samenwerking met Esther als zeer prettig ervaren dankzij haar verbindende manier van coachen, spiegelen en prikkelen. Ik beveel Esther dan ook van harte aan! ...

 

... Esther denkt strategisch en is een echte sparringpartner voor het management. Ze communiceert daadkrachtig en weet hoe ze teams in beweging krijgt...

 

... Esther is een uitermate goede coach, toegewijd aan de ontwikkeling van anderen...

Ontvang alvast mijn e-book, speciaal voor jou!

Ontdek jouw unieke kracht!

* indicates required

Contact: +31 6 24288333 | estherloorbach@impact-helden.nl | Adres: Oostvoornestraat 8, 2729 DC Zoetermeer